Dyslexie Zwolle

SNEL LEREN = LEUK LEREN

Deze succesvolle cursus wordt nu ook aangeboden door Dyslexiepraktijk Berkum. Je leert in 6 weken in een klein groepje om met minder tijd makkelijker te leren en te onthouden. Je leert om meer grip op je huiswerk te krijgen en beter te plannen en organiseren. Je krijgt inzicht in jouw manier van leren en leert technieken om dit te verbeteren. Je leert bijvoorbeeld 2-3 x sneller te lezen (ook kinderen met dyslexie), je leert samenvatten met behulp van mindmappen en je leert geheugentechnieken om beter te onthouden.

Wat leer je in de cursus.

  1. Wat is de juiste leeromgeving en werkplek
  2. Hoe maak ik leren leuker
  3. Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan
  4. Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op
  5. Hoe leer ik sneller lezen en tegelijk beter te onthouden
  6. Hoe kan ik wat ik leer beter onthouden
  7. Hoe leer ik mindmappen

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor alle leerlingen in het middelbaar onderwijs van VMBO-tl tot en met VWO. Ook voor leerlingen met dyslexie, AD(H)D of autisme is de cursus geschikt.

Wat betaal ik voor de cursus?

De cursus Snel leren = Leuk leren kost € 250, dit is exclusief het cursus boek. Andere diverse materialen wel inbegrepen. Het boek kost € 29,95. Na de cursus is er de mogelijkheid om kosteloos 6 weken lang emailondersteuning te krijgen. Bij meer kinderen uit hetzelfde gezin is er gezinskorting (2e kind € 150 excl boek, 3e kind € 100 excl boek).

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus duurt 6 weken. Iedere week is er een bijeenkomst van één uur.

Wanneer?

Voor informatie hierover kunt u mailen of bellen. Ook is het mogelijk zelf een groepje samen te stellen (max. 4 leerlingen), het tijdstip van de training kan dan in overleg met u afgestemd worden.

 

 Informatie en aanmelden

Voor meer informatie over het cursusprogramma kunt u terecht op de website van www.time2control.nl of bij Dyslexiepraktijk Berkum (mail of telefonisch).

Aanmelden kan via mail of telefoon: info@dyslexiepraktijkberkum.nl of 06-13429634